Pizza Quatro Fromaggi

Ingrediente:

  • un blat de pizza
  • sos de pizza
  • 1 ceapă mică
  • 100 g mozzarella
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g grana padano/parmezan
  • 200 g cașcaval afumat/emmentaler

Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se sotează ceapa în puțin ulei cu sare. Se adaugă și sosul de pizza.

Se pune blatul într-o tavă care nu lipește, se întinde deasupra sosul de pizza. Se pune cubulețele de mozzarella, se rade cașcavalul afumat deasupra, parmezanul și, la final, se împrăștie și gorgonzola, apoi se stropește cu puțin ulei de măsline.

Se dă la cuptor timp de 25 de minute, apoi se poate servi.

Poftă bună!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s